
- کلیدیترین نکات تولید محتوای رپورتاژ آگهی
- سئوی داخلی سایت
- تعیین هدف
- انتخاب رسانه معتبر و مرتبط
- انتخاب موضوع رپورتاژ
- رقبا را بررسی کنید
- ساختار مقاله را مشخص کنید؛ عنوانهای جذاب و کاربر پسند انتخاب کنید
- متن رپورتاژ آگهی
- قوانین رسانه را در نظر بگیرید
- معیارهای تولید محتوای رسانهای
- محتوای متنی باکیفیت با رعایت اصول سئو
- داستانوار مخاطب را درگیر کنید و صادقانه نیاز او را رفع کنید
- جمع بندی
تولید محتوای رپورتاژ آگهی یک روش تبلیغاتی غیرمستقیم و متفاوت، اما پُربازده است. کارشناسان سئو معتقدند که تبلیغات رپورتاژ آگهی بیش از سایر روشهای تبلیغات آنلاین در موفقیت سایتها و افزایش فروش نقش داشته است. ساز و کار رپورتاژ آگهی به صورتی است که در لابهلای ارائه اخبار و مطالب مفید، در پی ایجاد احساس نیاز در کاربران، محصولات و خدمات مورد نظر نیز معرفی میشود.
نوشتن رپورتاژ آگهی شبیه یک متن یا خبر ساده نیست و راه و رسم خود را دارد. برای اینکه یک رپورتاژ اثردهی و بازخورد مفیدی داشته باشد، ضروری است که نکات مهم و اصول رپورتاژ نویسی رعایت شود. در غیر این صورت هزینه رپورتاژ آگهی به هدر خواهد رفت.
در این مقاله به شما خواهیم گفت که یک نمونه رپورتاژ آگهی اصولی و اثربخش چگونه نوشته میشود؛ اما قبل از آن بهتر است با چند نکته مهم و اساسی در رابطه با تولید محتوای رپورتاژ آگهی آشنا شوید. پس همراه ما بمانید و صفر تا صد تبلیغات رپورتاژ آگهی را یاد بگیرید.
کلیدیترین نکات تولید محتوای رپورتاژ آگهی
اگر قصد دارید از طریق تولید محتوای رپورتاژ آگهی برای سایت خود تبلیغ کنید، بهتر است با پیش نیازهای رپورتاژ آگهی آشنا باشید و حتماً آنها را رعایت کنید. رپورتاژ آگهی اصولی و صحیح کاربران متعددی را به سایت شما میکشاند. پس اگر محتوای خوب و مفیدی برای ارائه به آنها ندارید، نباید منتظر نتیجه و بازخورد خیلی عالی باشید. توصیه ما این است که قبل از نگارش و انتشار رپورتاژ در هر رسانهای موارد زیر را به عنوان پیش نیاز رپورتاژ نگاری رعایت کنید.
سئوی داخلی سایت
در صورتی که وبلاگ پُر و پیمانی ندارید، فعلاً انتشار رپورتاژ آگهی را به تعویق بیندازید. ابتدا باید مطالب مفید زیادی که متناسب با جامعه هدف باشد را در صفحات سایت خود منتشر کنید. به عبارتی سئوی داخلی سایت را تقویت نمایید. سپس به سراغ سئوی خارجی و انتشار رپورتاژ آگهی بروید.
تعیین هدف
تولید محتوای رپورتاژ آگهی و انتشار آن با دو هدف برندسازی و لینکسازی صورت میگیرد. هدف خود را از نوشتن رپورتاژ آگهی مشخص کنید تا از انتشار آن بهترین بازخورد را دریافت کنید. به عبارتی اگر هدف شما برندینگ است، ضروری است که اسم برند در متن آورده شود و حتی راجع به آن صحبت شود؛ اما اگر هدفتان تبلیغ سایت است به شکل خلاقانهتری کاربر را مجذوب متن مقاله کنید و سعی کنید بر لینکهایی که ساختهاید، کلیک کند.
انتخاب رسانه معتبر و مرتبط
حتماً در انتخاب رسانه حساس باشید و رسانه مورد نظر برای انتشار رپورتاژ آگهی را متناسب با هدف و موضوع سایت خود انتخاب کنید. در خصوص اعتبار سایت نیز سایت منتشرکننده را از لحاظ دامین آتوریتی، رتبه سایت در الکسا، سیمیلاروب و فاکتورهایی از این قبیل بسنجید. بدین ترتیب در خصوص بازدهی رپورتاژ اطمینان بیشتری خواهید داشت.
انتخاب موضوع رپورتاژ
مناسبترین موضوع مرتبط با هدف را انتخاب کنید. بهتر است در خصوص اینکه کاربران و جامعه هدف شما به چیزی نیاز دارند و به دنبال چه چیزهایی هستند، تحقیق کنید. سپس موضوع رپورتاژ را در جهت پاسخگویی به آنها تعیین کنید.
رقبا را بررسی کنید
اگر تصمیم به نوشتن رپورتاژ آگهی گرفتهاید، یادتان باشد رقبایی که قبل از شما همان موضوع را انتخاب کردهاند و امتیاز خود را از گوگل گرفتهاند، مسیر درست را پیمودهاند. پس وقت بگذارید، مقالههای مشابه را بخوانید و برای نوشتن متن رپورتاژ آگهی خود از آنها ایده بگیرید.
ساختار مقاله را مشخص کنید؛ عنوانهای جذاب و کاربر پسند انتخاب کنید
آخرین مورد از پیشنیازها اولین قدم برای نوشتن رپورتاژ نویسی است؛ به این معنی که با مشخص کردن موضوع و تعیین رسانه، حالا باید متنی بنویسید که شما را به هدفتان برساند. این گام مهمترین بخش داستان است. نحوه نوشتن متن، لحن محتوا و مطالبی که درج میشود، همگی در رساندن شما به هدف موثر هستند.
قبل از اینکه نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی را توضیح دهیم، بهتر است بدانید متن رپورتاژ باید تا حد ممکن خلاصه باشد. البته آنقدر خلاصه نه که متن ناقص و نامفهومی به کاربر تحویل داده شود؛ بنابراین از ابتدا ساختار مقاله را مشخص کنید و سعی کنید موضوع را داستانوار تا انتها برسانید.
ساختار مقاله را از یک عنوان اصلی تأمل برانگیز با یک مقدمه ترغیبکننده شروع کنید. پس از آن عنوانهای بعدی را طوری بچینید که کاربران در یک نگاه کلی موضوع اصلی محتوا را درک کنند. در نهایت نیز با یک جمعبندی صحیح به خواننده یادآوری کنید که چه مطالبی در مقاله نوشته شده است.
متن رپورتاژ آگهی
در این قسمت اصول رپورتاژ نویسی را شرح خواهیم داد؛ حواستان باشد که موضوع شما در نوشتن متن رپورتاژ گاهی باید کمک به کاربر باشد. شما باید به پرسشی که در ذهن کاربر وجود دارد پاسخ دهید؛ بنابراین هرگز فکر نکنید که با نوشتن متن مورد تأیید گوگل یا درج بک لینکها صددرصد کار را انجام دادهاید. متن رپورتاژ شما باید خوانده شود و از طرفی اصل اخلاقی این است که وقت خواننده را هدر ندهید. خواننده باید پس از خواندن مقاله به فرض هزار کلمهای شما به پاسخ سوالی که جستجو کرده دست یابد؛ بنابراین از نوشتن متنهای بیربط و جملات به اصطلاح متن پُرکن به شدت خودداری کنید.
قوانین رسانه را در نظر بگیرید
قوانین رسانه به شما کمک میکند تا بهترین تولید محتوای رپورتاژ آگهی را منتشر کنید؛ چه قبل از نوشتن متن رپورتاژ، چه در هنگام نگارش متن باید قوانین رسانه را مورد توجه قرار دهید. برای مثال در خصوص اینکه چند واژه باید بنویسید یا اینکه اجازه دارید چه تعداد لینک و تصویر در متن درج شود. به این ترتیب از همان ابتدای نوشتن تکلیفتان روشن است که از کجا شروع کنید و به کجا برسید.
معیارهای تولید محتوای رسانهای
قوانین رسانه را بررسی و صددرصد رعایت کنید؛ به فرض مثال ممکن است به کار بردن صفتهای تفضیلی (تر-ترین) در یک رسانه مجاز نباشد. اگر همان ابتدای نگارش مقاله از معیارهای تولید محتوای رسانهای که مدنظرتان است مطلع باشید، مواردی این چنینی را در متن لحاظ میکنید؛ بنابراین محتوای شما بازگشت داده نمیشود. همین قضیه در مورد تعداد کلمات، لینکها و تصاویر نیز صدق میکند.
محتوای متنی باکیفیت با رعایت اصول سئو
رعایت اصول سئو برای هر متنی که در گوگل منتشر میشود اعم از صفحه اصلی، صفحات محصول و وبلاگ ضروری است. این مورد درخصوص نوشتن رپورتاژ آگهی نیز صدق میکند؛ بنابراین اصولی همچون توزیع و تراکم کلمات کلیدی، تعداد پاراگرافها، استفاده از جملات مثبت و رعایت اصول نگارشی باید رعایت شود.
علاوه بر موارد فوق در خصوص استراتژی سئو نیز با کارشناس سئو هماهنگ باشید. به این معنی که باید بدانید استراتژی سئوی سایت چه کلمهای را برای لینکدهی در نظر گرفته است. همچنین در خصوص معنا و مفهوم متن کوتاهی نکنید و متنی بنوسید که خوانا، روان و جذاب باشد. در حقیقت با نوشتن یک متن رباتگونه که فقط رباتهای گوگل را راضی میکند، فقط نصف مسیر را طی خواهید کرد. بهتر است بدانید رسیدن به هدف اصلی در گرو جلب نظر کاربران انسانی است.
داستانوار مخاطب را درگیر کنید و صادقانه نیاز او را رفع کنید
یک رپورتاژ هر چند کوتاه، اما باید قدرت جلب نظر خواننده را داشته باشد. به همین دلیل سعی کنید طوری ساختار متن را بچینید که مخاطب تا انتهای مقاله را بخواند. به طور کلی رعایت موارد زیر در تولید محتوای رپورتاژ آگهی پربازده نقش اساسی دارد.
- صداقت و راستگویی را همواره رعایت کنید و یک دید و نمای واقعی از برند، محصول و حوزه فعالیت خود به خواننده ارائه دهید.
- لینکسازیهای طبیعی ایجاد کنید.
- از تعریف و تمجیدهای بیش از اندازه، تعهدات غیرواقعی و تخریب رقبا به شدت خودداری کنید.
- در جای درست کال تو اکشن بدهید. (دعوت به تماس) و مخاطب را برای برطرف کردن نیازش به مکان درست راهنمایی کنید.
جمع بندی
هدف از این مقاله آموزش تولید محتوای رپورتاژ آگهی بود؛ بنابراین سعی کردیم با بیان پیشنیازهای نوشتن رپورتاژ آگهی و اصول نگارش متن رپورتاژ، در تهیه یک مقاله خوب و با کیفیت به شما کمک کنیم. امیدوارم مطالب ذکر شده برایتان مفید بوده باشد.
منبع : پلتفرم رپورتاژ آگهی تسمینو میباشد و برای خرید رپورتاژ آگهی میتوانید بر روی لینک : https://tesmino.com/advertorial/ کلیک کنید
هنوز کسی نظر نداده!
میتونی اولین نفری باشی که به ما بگی نظرت درباره این یادداشت چیه؟
اگر سوالی هم داری، می تونی همینجا بپرسی. زود جواب میدیم!