راه اندازی وب سایت کسب و کار

شهر محتوا>مجله محتوا>محتوا
راه اندازی وب سایت کسب و کار
سمانه رحیمی|یکشنبه، ۲ بهمن ۱۴۰۱|تعداد کلمات: 811 کلمه|مدت زمان مطالعه: 5 دقیقه
اول یه نگاه به فهرست بنداز
  • مزایای راه اندازی سایت در اینترنت
  • انواع روش‌های راه اندازی وب سایت کسب و کار
  • مراحل راه اندازی وب سایت کسب و کار
    • خرید دامنه یا آدرس سایت
    • کدام ادرس سایت برای من مناسب است؟
    •  خرید هاست
    • نصب وردپرس
    • نصب قالب وردپرس
    • نصب افزونه‌های مورد نیاز

آیا میدانید که در حال حاضر اینترنت یکی از بهترین بستر‌ها جهت کسب درآمد هست؟ میدانید که وب سایت‌های مختلف چه درآمد بالایی از طریق معرفی خدمات، فروش محصولات و تبلیغات اینترنتی دارند؟ تا به حال به این فکر کردید که شما هم می‌توانید صاحب یه وب سایت اینترنتی بسیار پر رونق باشید؟ اما چطور می‌توانیم یه سایت برای خودمون درست کنیم؟ راه اندازی سایت رایگان ممکن است یا این که باید با هزینه وب سایت طراحی کنیم؟

قبل از این که به تمام موارد و سوالات مرتبط با راه اندازی وب سایت کسب و کار پاسخ کامل بدهیم، تصمیم داریم اصلی‌ترین مزایای راه اندازی وب سایت رو به شما معرفی کنیم.

مزایای راه اندازی سایت در اینترنت

  • صرفه جویی در هزینه: راه اندازی راه اندازی وب سایت کسب و کار در فضای آنلاین بسیار کم هزینه‌تر از راه اندازی کسب و کار فیزیکی است
  • درآمد ثابت: در فضای آنلاین می‌توانید از صبح تا شب و از شب تا صبح فروش داشته باشید.
  • راه اندازی سریع: کسب و کار آنلاین شما برخلاف کسب و کار فیزیکی تنها با چند کلیک راه اندازی می‌شود.
  • افزایش فروش و مشتریان: برخلاف کسب و کار فیزیکی می‌توانید به تمام مردم جهان خدمات دهید.
  • فروش اتوماتیک: نیاز به فروشنده ندارید، وب سایت شما به صورت اتوماتیک محصولات شما را ارائه می‌کند.

انواع روش‌های راه اندازی وب سایت کسب و کار

  • راه اندازی وبلاگ: سیستم‌های ساده‌ای هستند که فقط امکان اطلاع رسانی و تولید مقاله یا خبر را دارند مانند بلاگفا.
  • راه اندازی وب سایت از طریق کد نویسی یا وردپرس: شما می‌توانید با استفاده از کد نویسی یک سایت راه اندازی کنید که ممکن است هزینه بالایی برای شما داشته باشد و هم چنین می‌توانید از cms‌های مانند وردپرس از طریق انواع افزونه وردپرس و قالب‌های آماده سایت ایجاد کنید.
  • سایت ساز ها: سایت ساز‌ها ابزاری هستند که به کمک آن‌ها می‌توانید با کمترین دانش برنامه نویسی یک سایت را راه اندازی کنید و نیاز به آموزش طراحی سایت ندارد ولی محدودیت هایی دارد.

مراحل راه اندازی وب سایت کسب و کار

بهترین و سریع‌ترین راه برای راه اندازی وب سایت استفاده از وردپرس است. مراحل طراحی سایت وردپرسی برای کسب و کار را در ادامه توضیح می‌دهیم:

خرید دامنه یا آدرس سایت

اولین قدم برای ایجاد یک وب سایت، خرید دامنه یا نام انگلیسی یا آدرس سایت است. دامنه‌ها دارای پسوندهای مختلفی هستند (مانند .ir یا .com یا .org یا .net و غیره) و می‌توانید آنها را از وب سایت‌های معتبری که دارای نمایندگی فروش دامنه هستند خریداری کنید.

کدام ادرس سایت برای من مناسب است؟

شما می‌توانید سایت خود را با یکی از این دامنه‌ها راه اندازی کنید. اما ممکن است پس از مدتی مدیر شخص یا شرکت دیگری با نام سایت شما تمام شود و این امر شما را دچار مشکل کند. توصیه ما به افرادی که به دنبال ساخت وب سایت هستند این است که حتماً دامنه‌های ir و com را برای وب سایت خود خریداری کنند.

اگر بودجه محدودی دارید می‌توانید سایت خود را با دامنه ir راه اندازی کنید و پس از دریافت پول، دامنه .com را خریداری کنید.

توجه: قبل از اینکه بخواهید برای راه اندازی وب سایت کسب و کار دامنه ir را از نمایندگی‌های ثبت دامنه خریداری کنید، باید در سامانه ایرنیک ثبت نام کرده و آیدی ایرنیک را دریافت کنید. ثبت نام در این سامانه رایگان بوده و مراحل بسیار ساده‌ای را در بر می گیرد. کافی است یک آدرس nic.ir پیدا کنید و در قسمت منوی بالای سایت (بخش مشخصات هویت) روی گزینه create user id کلیک کنید.

 خرید هاست

دومین مرحله از مراحل راه اندازی یک وبسایت اینترنتی، خرید هاست است. شما می خواهید یک سری اطلاعات مثل مقالات، محصولات و …غیره رو سایتتون بذارید.برای ذخیره این اطلاعات مطمئنا نیاز به یک فضایی مثل هارد کامپیوتردارید به این فضا که دارای رم و cpu مشخصی هست اصطلاحا هاست می‌گویند.

نصب وردپرس

در سومین مرحله از راه اندازی وب سایت کسب و کار بعد از انتخاب میزبان وب و نام دامنه، زمان نصب وردپرس و راه اندازی سایت است. برای نصب وردپرس کافیست وارد سایت wordpress.org شوید و آن را دانلود کنید.

نصب وردپرس در راه اندازی وب سایت

نصب قالب وردپرس

در مرحله بعد، باید در مورد ظاهر سایت وردپرس خود تصمیم بگیرید. هزاران هزار قالب در دسترس هستند، از قالب‌های کاملا رایگان تا پریمیوم. هنگام انتخاب قالب، اطمینان حاصل کنید که برای موضوع سایت و برای چیدمان و محتوایی که قصد انتشار آن را دارید، مناسب است.

در میان انتخاب‌های قالب وردپرس، مجموعه‌ای از گزینه‌های آماده برای موضوعات مختلف را خواهید یافت. قالب‌های وردپرس شامل فروشگاهی، شرکتی، زیبایی، مد، عکاسی، آموزشی، بسیاری موارد دیگر است.

برای نصب قالب وردپرس می‌توانید از طریق هاست اقدام کنید و یا از طریق پیشخوان وردپرس> نمایش> پوسته این کار را انجام دهید.

نصب افزونه‌های مورد نیاز

افزونه‌ها نرم افزارهایی هستند که قابلیت هایی را به وب سایت وردپرس شما اضافه می‌کنند و تجربه کاربری را بهبود می‌بخشند. با بیش از 55000 افزونه موجود، گزینه هایی برای اکثر انواع وب سایت‌ها و کاربران وجود دارد. برخی از محبوب‌ترین افزونه‌های موجود عبارتند از:

افزونه‌های سئو: افزونه‌های سئو برای راهنمایی سئو سایت شما مناسب هستند.

افزونه‌های امنیتی: حتما در همان ابتدا یک افزونه امنیتی روی سایت نصب کنید.

افزونه‌های سرعت و بهینه سازی: برای اینکه سرعت سایت خود را بهبو دهید می‌توانید افزونه wp rocket را نصب کنید.

استفاده از افزونه های ضروری در راه اندازی وب سایت

بطور خلاصه راه اندازی وب سایت کسب و کار کار بسیار ساده‌ای است اگر با استفاده از وردپرس این کا رلا انجام دهید.

samanehrahimi
نوشته شده توسط

سمانه رحیمی

سلام من سمانه هستم؛ سمانه رحیمی. عاشق کار کردنم و هیچ وقت از انجام کارهایی که دوستشون دارم، خسته نمیشم. من 22 اردیبهشت سال 1366 تو بیمارستان آراد تهران به دنیا اومدم... تک دختر خانواده...

نظرات شما

هنوز کسی نظر نداده!

میتونی اولین نفری باشی که به ما بگی نظرت درباره این یادداشت چیه؟

اگر سوالی هم داری، می تونی همینجا بپرسی. زود جواب میدیم!

خدمات شهر محتوا
آنالیز سئو
آنالیز سئو سایت

بررسی تمام نکات فنی سایت از نظر اصول سئو و ارائه پیشنهادات اصلاحی

تحقیق کلمات کلیدی سئو
تحقیق کلمات کلیدی

گزارش جستجوی کلمات کلیدی مشتریان و رقبای کسب و کار شما

تولید محتوا
تولید محتوا

تولید محتوای متنی با کیفیت متناسب با نیازهای کاربران شما

مشاوره لینک سازی
مشاوره لینک سازی

تجزیه و تحلیل لینک های رقبا و برنامه ریزی لینک سازی برای سایت شما