چگونه اسم، آدرس و لوکیشن خود را در گوگل مپ ثبت کنیم؟

آموزش ثبت نام و لوکیشن مغازه و کسب و کار در گوگل مپ

شهر محتوا>مجله محتوا>مدیریت کسب و کار
چگونه اسم، آدرس و لوکیشن خود را در گوگل مپ ثبت کنیم؟
علی بیجندگودرز|آخرین آپدیت: سه شنبه، ۲۷ مهر ۱۴۰۰|مدت زمان مطالعه: 9 دقیقه

موضوع ثبت اسم، آدرس و لوکیشن در گوگل مپ، یکی از موضوعات داغ این روزها است و بسیاری از افراد که کسب و کاری تازه ‌را راه اندازی می‌کنند و یا از مزایای ثبت در گوگل مپ آگاه می‌شوند، می‌پرسند چگونه اسم خود را در گوگل ثبت کنیم و از آن مهم‌تر اینکه چگونه لوکیشن خود را گوگل مپ ثبت کنیم؟ از آنجایی که این نوع پرسش‌ها به شکل روزافزون مطرح می‌شوند، قصد داریم در این مقاله به ساده‌ترین شکل ممکن به آن‌ها پاسخ دهیم. اما پیش از آن‌که گام به گام، مراحل ثبت نام و ثبت لوکیشن کسب و کار در گوگل مپ را با شما در میان بگذاریم، لازم است خطاب به کسانی که هنوز برای انجام این کار به طور کامل متقاعد نشده‌اند، نکات مهمی را در رابطه با مزایای انجام این کار مطرح کنیم.

اهمیت ثبت کسب و کار در گوگل مپ

بیایید پیش از آن‌که به مراحل انجام کار بپردازیم، کمی درباره اهمیت این موضوع صحبت کنیم؛ چراکه در عصر حاضر، حضور فعال در دنیای دیجیتال می‌تواند مهم‌ترین پایه پیشرفت کسب و کار شما باشد. ثبت لوکیشن و نام شما در گوگل مپ می‌تواند در سئوی سایت شما تاثیر داشته باشد و همچنین امکان دسترسی ساده‌تر مشتریان به شما را فراهم نماید. دانستن اینکه چگونه سایت خود را در گوگل ثبت کنیم نیز سبب نظارت بهتر بر وضعیت سئو و بازاریابی محتوایی در وب سایت می‌شود.

در کنار تمام فعالیت‌های دیجیتال و بازاریابی محتوایی، ثبت نام و لوکیشن در گوگل مپ و قراردادن آن به صورت یک افزونه در وب سایت، می‌تواند برای وب‌سایت کسب و کار شما بسیار مفید و مناسب باشد. البته این تنها برای افرادی است که فعالیت در دنیای دیجیتال مارکتینگ را آغاز کرده‌اند. اگر هنوز این کار را شروع نکرده‌اید و یا برای کسب و کار خود وب سایتی طراحی نکرده‌اید، باز هم ثبت لوکیشن در گوگل برای شما مزایایی را به همراه خواهد داشت. مزایای مهم و اصلی ثبت اسم و آدرس در گوگل مپ برای همه کسب و کارها فارغ از داشتن یا نداشتن وب سایت، می‌تواند به شرح زیر باشد:

  • قابلیت جستجوی نام و نشان شما

با ثبت نام و لوکیشن و اطلاعات کسب و کار خود در گوگل، فارغ از داشتن یا نداشتن سایت، جستجوی نام فروشگاه یا شرکت شما در گوگل به نتیجه حداقلی (دسترسی به نشانی دقیق و شماره تماس شما) خواهد انجامید.

  • قابلیت استعلام در سئوی محلی

سئوی محلی یا Local Seo در گوگل، ویژگی مهمی است که گوگل به کاربران خود ارائه می‌کند و عملکرد آن به این صورت است که وقتی افراد نام کسب و کاری را جستجو می‌کنند، گوگل نزدیک‌ترین واحدهای تجاری در همان راسته را در صدر نتایج جستجوی شخص قرار می‌دهد. شرط قرار گیری نام شما در این گزینه این است که کسب و کار خود را در گوگل مپ به ثبت رسانده باشید تا مشتریانی که در نزدیکی شما هستند و به دنبال خدمات شما می‌گردند، به سادگی به سوی شما هدایت شوند.

  • قرار گرفتن در فهرست مخاطبین همگانی گوگل

در نسخه‌های جدید اندروید و تلفن‌های هوشمند، وقتی که در فهرست مخاطبین خود نام خاصی را جستجو می‌کنید، در صورت وصل بودن به اینترنت، تلفن شما علاوه بر نام‌های ذخیره شده در گوشی‌تان، نام کسب و کارهایی با همین نام در نزدیکی شما را نیز به همراه شماره تماس به شما نمایش می‌دهد. به عبارت بهتر، وقتی که شما کسب و کار خود را در گوگل به ثبت می‌رسانید، نام و شماره تماس شما در تمام تلفن‌های هوشمند نزدیک شما قرار خواهد گرفت. برای امتحان این موضوع اگر اندروید به‌روز رسانی شده دارید، همین حالا کلمه‌ای مانند «رستوران» را در فهرست مخاطبین خود جستجو کنید. خواهید دید که علاوه بر شماره رستوران‌های ذخیره شده در گوشی، شماره و نام رستوران‌های (ثبت شده در گوگل مپ) نزدیک شما نیز به شما نمایش داده خواهد شد.

  • دسترسی آسان در نرم افزارهای تاکسی اینترنتی

افرادی که قصد آمدن به محل کار شما از طریق تاکسی اینترنتی را داشته باشند، می‌توانند نام ثبت شده شما را در نرم افزارهای تاکسی اینترنتی جستجو کنند و به سادگی، لوکیشن شما را مقصد سفر خود قرار دهند.

مراحل گام به گام ثبت کسب و کار در گوگل مپ

حال بیایید به اصل موضوع بپردازیم و ببینیم چگونه نام خود را در گوگل ثبت کنیم؟ انجام این کار بسیار ساده است و کافی است گام‌های زیر را به ترتیب طی کنید:

مرحله 1) ابتدا مطابق تصویر زیر وارد حساب کاربری گوگل خود شوید. بهتر است یک حساب کاربری مجزا و مخصوص کسب و کار خود ایجاد نمایید و از آن برای تمام امور دیجیتال خود استفاده کنید.

وارد حساب کاربری گوگل خود شوید

مرحله 2) وارد گوگل مپ شوید (بهتر است گوگل مپ شما فارسی باشد) و سپس نشانی لوکیشن خود را جستجو و پیدا کنید. به عنوان مثال در قسمت جستجو مطابق تصویر زیر، خیابان محل کسب و کارتان را جستجو کنید:

خیابان محل کسب و کارتان را جستجو کنید

مرحله 3) در گوشه تصویر مطابق تصویر زیر منوی همبرگری (سه خط افقی) را باز کرده و در فهرست منو، گزینه افزودن یک مکان جا افتاده (Add a missing place) را انتخاب کنید:

گزینه افزودن یک مکان جا افتاده (Add a missing place) را انتخاب کنید

مرحله 4) بر روی نقشه به طور کامل زوم کنید و محل دقیق کسب و کار خود را پیدا کرده و بر روی آن به صورت چند ثانیه‌ای کلیک (یا تاچ) را نگاه دارد تا علامت مکان نمای قرمز رنگ مطابق تصویر زیر بر روی محل دقیق کسب و کار شما نمایان شود. فراموش نکنید که هر چه بیشتر بر روی نقشه زوم کرده باشید، لوکیشن شما دقیق‌تر ثبت خواهد شد.

هر چه بیشتر بر روی نقشه زوم کرده باشید، لوکیشن شما دقیق‌تر ثبت خواهد شد.

مرحله 5) اطلاعات کسب و کار خود را به طور دقیق وارد کنید. نام، دسته بندی، شماره تماس، نشانی وب سایت و ساعت کاری خود را می‌توانید در این مکان ثبت کنید. پس از وارد کردن اطلاعات، گزینه ارائه یا Submit را انتخاب کنید تا اطلاعات شما طی 10 دقیقه الی 24 ساعت، در گوگل به تایید و ثبت برسد.

اطلاعات کسب و کار خود را به طور دقیق وارد کنید

مرحله 6) برای پیگیری وضعیت ثبت اطلاعات شما پس از 24 ساعت، می‌توانید از طریق منو در قسمت مشارکت‌های شما (Your Contributions) به چند منوی مختلف دسترسی پیدا کنید و در قسمت ویرایش‌ها (Edits) وضعیت ثبت اطلاعات خود را بررسی نمایید.

قسمت مشارکت‌های شما (Your Contributions)

در قسمت مشارکت‌های شما مطابق تصویر زیر Your Contributions گزینه Edits را انتخاب کنید و سپس وضعیت شما در یکی از سه حالت زیر خواهد بود:

  • در حال بررسی (Pending)
  • تایید شده (Approved)
  • اعمال نشده (Not applied)

گزینه Edits را انتخاب کنید

چگونگی ویرایش اطلاعات کسب و کار در گوگل

حال که دریافتیم چگونه آدرس مغازه خود را در گوگل مپ ثبت کنیم، زمان آن است که درباره چگونگی ویرایش اطلاعات ثبت شده نیز صحبت کنیم. اگر اطلاعات ثبت شده شما تغییری کرده است، بهتر است که سریعاً نسبت به ویرایش اطلاعات خود نیز اقدام نمایید و اگر کسب و کار شما تعطیل شده، بهتر است اطلاعات ثبت شده را از گوگل حذف نمایید. فرایند انجام کار بسیار ساده است و کافی است گام‌های زیر را به ترتیب بردارید:

1) وارد گوگل مپ شوید و محل ثبت شده خود را جستجو کنید. سپس مانند تصویر زیر، گزینه پیشنهاد ویرایش یا Suggest an edit را انتخاب کنید.

گزینه پیشنهاد ویرایش یا Suggest an edit را انتخاب کنید.

2) حال می‌توانید موارد مختلفی را به عنوان ویرایش پیشنهاد دهید. مواردی پیشنهادی شما شامل موارد زیر است:

  • بسته شدن مکان مورد نظر و یا تغییر نشانی آن
  • نام
  • نشانی
  • دسته بندی (رسته کاری)
  • موقعیت مکانی ناصیحی (اصلاح موقعیت مکانی)
  • تلفن
  • ساعت کاری

هر کدام از موارد فوق را که ویرایش نمودید، می‌توانید با زدن گزینه Submit یا ارائه، ویرایش خود را ثبت کرده و منتظر تایید گوگل بمانید. بررسی تایید گوگل را نیز در بالا توضیح دادیم و فرایند پیگیری ویرایش‌ها نیز نظیر پیگیری ثبت نام شما است.

با زدن گزینه Submit یا ارائه، ویرایش خود را ثبت کنید

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که فرایند تایید اطلاعات شما ممکن است گاهی زمان‌بر باشد. این موضوع اغلب مواقع به سبب بررسی دقیق‌تر گوگل برای تشخیص صحت اطلاعات است و انجام این کار برای جلوگیری از ثبت دروغین اسامی و مشاغل انجام می‌گیرد.

نکته دیگر این است که اگر نام و لوکیشن شرکت شما یا اطلاعات کسب و کار شما به دروغ در جایی دیگر ثبت شده و یا مورد تکراری در ثبت دارید یا اگر در میان مکان‌های ثبت شده یک مکان دروغین (Fake) می‌بینید، می‌توانید در قسمت ویرایش، گزینه اول یعنی Place is permanently closed or has never existed را انتخاب کرده و در بین گزینه‌های موجود، طبق تعاریف زیر یک گزینه را انتخاب کنید:

  • برای همیشه بسته شده (Permanently closed)
  • هرگز وجود نداشته است. (Never existed)
  • هرزنامه (دروغین) است. (Spam)
  • خصوصی است. (Private)
  • به مکان دیگری منتقل شده است که در این صورت می‌توانید نشانی جدید را بروی نقشه مشخص کنید. (Moved elsewhere)
  • تکراری است. (Duplicate)

حال که دانستیم چرا باید کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنیم و چگونه روی گوگل مپ مکانی را ثبت کنیم، وقت آن است که همین الان دقایقی وقت بگذارید و اطلاعات خود را در اختیار گوگل قرار دهید. اطمینان داشته باشید که این کار از هر نظر به نفع کسب و کار شما خواهد بود و از طرفی هیچ هزینه‌ای نیز برای شما نخواهد داشت. در پایان به‌خاطر داشته باشید که برای هر یک از اطرافیان که از شما می‌پرسند: «چگونه آدرس مغازه خود را در گوگل مپ ثبت کنیم؟ » خواندن این مقاله را پیشنهاد کنید.

شهر محتوا
نوشته شده توسط

علی بیجندگودرز

خدمات شهر محتوا
تولید محتوا
تولید محتوا

مفید و باکیفیت بودن کافی نیست. محتوا باید تعامل‌برانگیز باشه

آنالیز سئو
مشاوره سئو و دیسکاور

راهبری تیم سئو و محتوای سازمان شما توسط متخصصان باتجربه

تحقیق کلمات کلیدی سئو
تحقیق کلمات کلیدی

استخراج تمام کلمات کلیدی مرتبط به کسب‌وکار شما

خوشه‌بندی کلمات کلیدی
خوشه‌بندی کلمات کلیدی

دسته‌بندی معنایی کلمات کلیدی بر اساس مشابهت هدف جستجو