تولید کننده محتوا کیست؟ وظایف و مهارت ها

تولید کنندگان محتوا در چه شاخه هایی فعالیت می کنند؟

شهر محتوا>مجله محتوا>تولید محتوا
تولید کننده محتوا کیست؟ وظایف و مهارت ها
ميلاد فرقان خواه|آخرین آپدیت: شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۰|مدت زمان مطالعه: 22 دقیقه

تولید محتوا به عنوان یکی از موضوعات مطرح در حوزه فضای مجازی به معنی طراحی و ایجاد انواع محتوای متنی و چندرسانه‌ای برای مخاطبان است که با هدف بازاریابی و یا اطلاع رسانی انتشار می‌یابد. در این روش سعی می‌شود که مخاطبان بر اساس سلیقه خود، جذب محتوای مورد نظر شوند. با گسترش کسب و کارهای اینترنتی و نیاز به تولید محتوا برای معرفی این محصولات و خدمات، شغل تولید کنندگی محتوا نیز رونق گرفته است. برای بعضی از افراد این سؤال مطرح می‌شود که تولید کننده محتوا کیست؟ در پاسخ باید گفت تولید کننده محتوا کسی است که در مورد یک موضوع، محتوای متنی یا چندرسانه‌ای تولید کند و باید بتواند خواسته‌های سفارش دهنده محتوا و مخاطبان را تشخیص دهد و بر مبنای آن، محتوای مورد نظر را آماده نماید. در ادامه به ارائه نکاتی در مورد انواع محتوا و مهارت‌های لازم برای تولید محتوا می‌پردازیم.

محتوا چیست؟

معنی لغوی محتوا یعنی آنچه درون چیزی قرار دارد. اما در حوزه بازار دیجیتال، محتوا به هرنوع ابزار جهت انتقال مفاهیم به مخاطبان گفته می‌شود. محتوا می‌تواند به صورت متنی، فایل تصویری و فایل صوتی تهیه و ارائه گردد. این روش برای برقراری ارتباط میان کسب و کار و مخاطبان و مصرف کنندگان، ضروری است. با استفاده از محتوای مناسب می‌توان محصول یا خدمات مورد نظر را به مخاطبان هدف معرفی کرد و در انتخاب نهایی آنان اثر گذاشت.

محتوا به هر سبک یا روشی که ایجاد شود، باید بتواند افرادی که در دنیای مجازی یا تجهیزات دیجیتال به آن دسترسی پیدا می‌کنند، به خوبی با پیام مورد نظر آشنا کرده و آنان را به مشتری‌های وفادار تبدیل کند. پس تهیه محتوا به گونه‌ای که تعداد بازدید مخاطبان را افزایش و آنان را تحت تأثیر قرار دهد، از وظایف یک تولید کننده محتوای حرفه‌ای است.

تا پیش از گسترش شبکه‌های اجتماعی به شکل امروزی، اکثر محتواهای تولید شده برای قرار گرفتن در وب‌سایت‌ها استفاده می‌شدند. اما با ظهور یا گسترش شبکه‌های اجتماعی همچون اینستاگرام و یوتیوب که با اقبال بسیار وسیع کاربران روبرو شدند، تولید محتوا به سبک‌های متنوع و جذاب با هدف بازدید هرچه بیشتر مخاطبان طراحی و ارائه شد. در این رقابت، محتواهایی که از خلاقیت، کیفیت و جذابیت بیشتری برخوردار باشند، مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرند.

تعریف تولید کننده محتوا

همانطور که گفته شد، تولید محتوا به معنی طراحی و ایجاد انواع فایل‌های متنی و مولتی مدیا همچون صوت، تصویر و عکس با هدف انتقال مفاهیم مورد نظر به مخاطبان است. هرچه قدر که اثرگذاری محتوای تولید کننده بیشتر باشد، مخاطبان و مشتری‌های بیشتری را به سمت خرید محصول یا دریافت خدمات مورد نظر جذب می‌کند. بنابراین تولید کننده محتوا باید برای رسیدن به این هدف تلاش کند. این تولید کننده می‌تواند یک شرکت تولید محتوا باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید مقاله شرکت تولید محتوا چیست را مطالعه کنید.

تولید کننده محتوا

تولید کننده محتوا باید بر اساس خواسته‌ها و اهداف کارفرما، پیام‌های مورد نظر را به‌شیوه‌ای خلاقانه و جذاب به‌صورت محتوای قابل ارائه تولید نماید. برای این منظور، کارشناس تولید محتوا، اطلاعات مورد نظر را جمع‌آوری کرده و سپس ساختار محتوا را بر مبنای چارچوب مورد نظر شکل می‌دهد. یک تولید کننده حرفه‌ای محتوا باید با استفاده از مهارت خود، موجب رونق کسب و کار مورد نظر شود و اعتماد مشتریان را به آن شرکت یا برند افزایش دهد.

وظایف تولید کننده محتوا در وب

از آنجا که تولید محتوا به عنوان شغل محسوب می‌شود، تولید کننده محتوا باید همچون سایر شاغلین و کارمندان، از یک سری اصول کاری پیروی کند و وظایفی را در قبال شغل خود در نظر بگیرد. یکی از مهم‌ترین وظایف تولید کننده محتوا، مسئولیت‌پذیر بودن است. در تولید محتوا به عنوان یک امر اخلاقی و قانونی، امکان کپی برداری از مطالب دیگران وجود ندارد و عدم رعایت این اصل، نشانه ضعف در مسئولیت پذیری است. همچنین یک تولید کننده محتوای حرفه‌ای باید از نوشتن مطالب غیر واقعی و بی اساس، اجتناب نماید. در ادامه سایر وظایف را شرح می‌دهیم.

تولید محتوای هدفمند و پرمخاطب

برای نوشتن محتوای هدفمند و پرمخاطب، باید با اصول تولید محتوا آشنا بود و با کسب تجربه، مهارت خود را بالا برد. برای آشنایی با این اصول و نکات، می‌توان از محتواهای آموزشی موجود در وب استفاده کرد. اما تنها آموزش کافی نیست و باید برای افزایش مهارت، به تمرین و تلاش ادامه دهید. حرفه‌ای شدن در این شغل همچون سایر مشاغل نیاز به صبر و حوصله دارد.

پیدا کردن موضوع مناسب

نقطه شروع تولید یک محتوا، اطلاع از موضوع آن است. اگر برای خود، تولید محتوا می‌کنید باید در قدم اول به جستجوی موضوع مناسب بپردازید و اگر سفارش تولید محتوا می‌گیرید، ابتدا باید از موضوع محتوا مطلع شوید. پس از اینکه مشخص کردید قرار است برای چه موضوعی تولید محتوا نمایید، بایستی زیرعناوین را مشخص کنید و در واقع موضوع را به بخش‌های کوچک‌تر تقسیم نمایید. بهتر است در این مرحله بر روی موضوع و اجزای آن فکر کنید و خلاقیت به خرج دهید.

پیدا کردن موضوع مناسب

یافتن منابع معتبر و قابل استناد

پس از اینکه از موضوع محتوا مطمئن شدید و زیر عناوین مناسب برای آن در نظر گرفتید، در قدم بعدی لازم است که به جمع آوری اطلاعات از منابع معتبر بپردازید. برای دسترسی به منابع مناسب می‌توان از انواع مقالات علمی، کتاب، صفحات مجازی و وب‌سایت‌های معتبر و حتی مصاحبه با افراد خبره استفاده کرد. هر مطلب و داده‌ای که احساس کردید ممکن است مرتبط با موضوع و مناسب باشد را جمع آوری کنید؛ اما ممکن است بعداً از همه آن‌ها استفاده نکنید.

به روز رسانی و ویرایش محتواهای قدیمی

همانطور که گفته شد، نوشتن محتوای متنی یا ویرایش مطالب گذشته به هیچ عنوان نباید کپی برداری از محتوای دیگران باشد و هرچه خلاقیت و کیفیت آن را افزایش دهید، از نظر موتور جستجوگر گوگل، امتیاز بیشتری داشته و مخاطبان آن افزایش می‌یابد. در واقع جدید بودن مطالب محتوا هم برای جلب نظر مخاطبان و هم برای امتیازبندی سایت ضرورت دارد. از طرف دیگر، برای تولید محتوای جدید باید زمان بیشتری صرف کرد؛ در حالی‌که به‌روزرسانی مطالب قبلی، سریع‌تر انجام می‌شود.

استفاده از تصاویر یا ویدئو جهت بهبود محتوای نوشتاری

تأثیر بصری تصاویر و ویدئو، از متن بیشتر است. اکثر مخاطبان تمایل بیشتری دارند که به محتواهای همراه با جلوه‌های بصری مراجعه کنند. طبق آمار در صورتی که در محتوای خود از تصاویر جذاب و مرتبط با موضوع استفاده کنید، استقبال مخاطبان حدود دو برابر خواهد شد. نه تنها در تولید محتوا برای وب، بلکه در شبکه‌های مجازی نیز کامنت‌هایی که همراه با تصاویر مناسب هستند، نسبت به کامنت‌هایی که فقط از متن تشکیل شده‌اند، از تعداد بازدید کننده بیشتری برخوردار بوده‌اند.

اما استفاده از هر نوع تصویر برای محتوا، جایز نیست. مخاطبان از روی نوع و کیفیت تصویر انتخاب شده، محتوا را مورد قضاوت قرار می‌دهند و اگر احساس کنند که تصویر از کیفیت مناسبی برخوردار نیست، ممکن است از مطالعه محتوا منصرف شوند؛ حتی اگر محتوای باکیفیتی باشد. به‌طور کلی انتقال پیام از طریق تصاویر و نمودارها، سریع‌تر از مطالعه متن به مخاطبان انجام می‌شود. به همین دلیل به عنوان یک تولید کننده محتوا، حتماً از تصاویر مرتبط، با کیفیت و جذاب در تولیدات خود استفاده نمایید.

استفاده از تصاویر یا ویدئو در محتوا

مهارت های مورد نیاز یک تولید کننده محتوا

تولید کننده محتوا همانند سایر مشاغل باید دارای مهارت‌ها و ویژگی‌هایی باشد تا بتواند به‌عنوان یک شغل حرفه‌ای به کسب درآمد بپردازد. این مهارت‌ها به دو دسته عمومی و تخصصی تقسیم‌بندی می‌شوند:

مهارت های عمومی

1) داشتن حس مسئولیت پذیری

تمام مشاغل نیاز به افراد مسئولیت‌پذیر دارند. تولید کننده محتوا نیز از این نظر مستثنی نیست و باید سفارشاتی که از کارفرما دریافت می‌کند را با کیفیت مطلوب و در زمان مشخص شده تحویل دهد و پس از آن نیز برای اطمینان از رضایت مشتری، با وی در ارتباط باشد. علاوه‌بر این، باید از اعتبار و درستی محتوای تولید شده مطمئن شود و از استناد به منابع نامعتبر، خودداری نماید.

2) داشتن خلاقیت

به‌طور کلی تولید کردن هر محصولی برای اینکه بتواند رضایت مشتریان و مخاطبان را به‌دست آورد، باید همراه با خلاقیت باشد. یک تولید کننده محتوا نیز باید بتواند خلاقیت خود را برای تولید محتوای جذاب به کار گیرد و حتی اگر از منابع متعدد برای خلق محتوا استفاده می‌کند، محصول نهایی را با چاشنی خلاقیت خود همراه سازد. یکی از روش‌های بهبود مهارت خلاقیت، یادداشت کردن ایده‌هایی است که به ذهن‌تان می‌رسد؛ سپس در فرصت مناسب به عملی کردن آن‌ها فکر کنید.

3) تایپ ده انگشتی

در عصر حاضر، رایانه­‌ها در سراسر دنیا یافت می­‌شوند و تقریبا تمامی کارها با استفاده از رایانه­‌ها انجام می­پذیرد. اموری که در گذشته با نوشتن بر روی کاغذ انجام می‌­شد، اکنون با استفاده از انواع رایانه­‌ها، گوشی­‌ها، لپتاپ­‌ها و غیره انجام می­پذیرد. بنابراین در عصر حاضر، تایپ ده انگشتی مزایایی دارد که در انجام بهتر و سرعت بخشیدن به کارها کمک می­کند.

 تایپ ده انگشتی روشی از تایپ کردن با استفاده از حس لامسه است که بدون اینکه از حس بینایی استفاده شود، کلیدها را یافته و تایپ، انجام می­گیرد. در تایپ ده انگشتی از هر دو دست استفاده می­شود که شامل قرار گرفتن هشت انگشت در وسط صفحه کلید و در یک خط افقی است که به سایر کلیدها نیز از همین طریق دسترسی پیدا می­کنند. این مهارت با تمرین منظم، به آسانی حاصل می­شود.

تایپ ده انگشتی

4) نظم شخصی برای مدیریت برنامه و سفارش‌ها

می­توان گفت در صورتی که کارهای خود را در زمان صحیح و بر اساس اولویت و به درستی انجام دهیم، نظم شخصی را رعایت کرده­‌ایم. رعایت نظم شخصی یکی از تکنیک­‌های مهم در مدیریت زمان است. مدیریت زمان و انضباط شخصی، ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند که نمی­توان آن­‌ها را از یکدیگر جدا دانست. حتی اگر مدیریت زمان را به بهترین نحو انجام دهیم اما نظم شخصی را رعایت نکنیم و کارها را در موعد مقرر انجام ندهیم، مدیریت زمان نیز معنایی نخواهد داشت.

5) توانایی جستجو در محیط گوگل

در عصر حاضر، همه روزه اطلاعات فراوانی تولید می­شود که این حجم شاید چندین برابر تمام اطلاعات موجود در قبل از دوران صنعتی شدن باشد. امروزه موتورهای جستجو به کمک بشر آمده‌اند تا در کمترین زمان ممکن، اطلاعات مورد نیاز را در دسترس قرار دهند.

 در تولید محتوا، تسلط بر موتورهای جستجو، اهمیت بسیار فراوانی دارد. اگر می­خواهید جستجوی موثرتری داشته باشید تا بتوانید به نتیجه مطلوب برسید، باید بر قواعد جستجوی اینترنتی تسلط یابید. بیشترین درصد جستجوهای وب در سراسر دنیا به موتور جستجوی گوگل تعلق دارد. گوگل این توانایی را به شما می‌دهد که در سریع‌ترین زمان ممکن، مطالب مورد نیاز خود را پیدا کنید.

مهارت‌های تخصصی

1) توانایی نویسندگی و ویراستاری

نویسندگی مهارتی است که برخی از افراد به آن علاقه مند هستند اما غیر از آن، اصولی نیز دارد که رعایت نکات آن ضروری است. می­بایست اصول ویرایش و نگارش فارسی در متون رعایت گردد؛ مانند پاراگراف­‌بندی، نیم فاصله، فونت‌­ها و غیره. همچنین باید درنظر داشت که جملات و پاراگراف­‌ها طولانی نباشند، عناوین زیادی در متون وجود داشته باشد تا خواننده­ متن دچار سردرگمی نشود و نکات دیگری که با مطالعه حاصل می­گردد.

2) تسلط بر زبان فارسی

در صورتی که می­‌خواهید به زبان فارسی تولید محتوا کنید، باید به این زبان تسلط کامل داشته باشید و اصول دستوری و نگارشی آن را بدانید تا بتوانید شیوایی زبان فارسی را نشان دهید و مخاطبان بتوانند با واژه­‌ها ارتباط برقرار کنند.

3) آشنایی با زبان انگلیسی و اصول ترجمه

یکی از راه‌های دستیابی به منابع معتبر و مناسب، استفاده از مقالات بین المللی است. یک تولید کننده محتوا نه تنها باید توانایی جستجو و دستیابی به این منابع را داشته باشد، بلکه باید با اصول ترجمه متون انگلیسی به زبان فارسی آشنا باشد. ترجمه شامل مجموعه‌ای از فعالیت‌های ذهنی و عملی است. فعالیت‌های ذهنی شامل اقداماتی است که در ذهن نویسنده انجام می‌شود و معنای کلمات و جملات را استخراج می‌کند. همچنین منظور از فعالیت‌های عملی، اقداماتی از قبیل مطالعه و ارجاع به منابع مختلف، ویرایش کردن، تایپ کردن و سایر مواردی است که هم‌راستا با اقدامات ذهنی انجام می‌شوند.

4) تسلط بر ابزارها و نرم افزارهای آفیس

مجموعه آفیس از برنامه‌های رایانه‌ای برای انجام وظایفی از قبیل تایپ کردن، انجام محاسبات، ویرایش سندها، ارائه و غیره تشکیل شده است که در اکثر سیستم‌های کامپیوتری و حتی تلفن‌های هوشمند دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. مجموعه آفیس برای بسیاری از کارمندان، دانشجویان و مشاغلی که با رایانه سروکار دارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. بنابراین یک تولید کننده محتوا برای نوشتن و ویرایش مطالب خود باید با «آفیس» آشنایی داشته باشد.

ابزارها و نرم افزارهای آفیس

5) آشنایی با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ

همانطور که گفته شد، استفاده از تصاویر مناسب در محتوای تولید شده،  باعث جذب مخاطبان بیشتر می‌شود. اما برای اینکه بتوان محتوای تصویری مناسب را تهیه یا ویرایش کرد، باید از نرم افزارهای تخصصی این حوزه همچون فوتوشاپ استفاده شود. بنابراین یک تولید کننده محتوا موظف است توانایی کار با این نرم افزارها را کسب نماید.

6) آشنایی با اصول سئو (در زمینه محتوا)

سئو به فرایندی می‌گویند که به موتور جستجوگر کمک می‌کند تا وب‌سایت را در دیتابیس خود طبقه بندی نموده و با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط با موضوع محتوا، امکان معرفی وب‌سایت را به جستجوگران فراهم کند. بنابراین سئو برای موفقیت و افزایش بازدید یک کسب و کار یا وب‌سایت، ضروری است. موتورهای جستجوگر همچون گوگل برای ارائه کردن بهترین نتایج به کاربران، به‌صورت مداوم در حال پیشرفت و به‌روزرسانی هستند.

تولید کننده محتوا باید بداند که موتورهای جستجو بر چه اساس به وب‌سایت‌ها امتیاز می‌دهند و ترتیب نمایش آن‌ها را به چه صورت انتخاب می‌کنند. یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار، ارتباط محتوا با عبارت جستجو شده است. عامل اثرگذار بعدی، کیفیت محتوای تولید شده است. برای گوگل اهمیت دارد که محتوای موجود در سایت برای رفع نیاز‌های مخاطبان و پاسخ‌دهی به سؤالات آنان تولید شده و یا صرفاً برای به‌کار بردن کلمات کلیدی؟ یکی دیگر از روش‌هایی که باعث جذب مخاطبان می‌شود، استفاده مناسب از لینک‌های داخلی است. البته باید به سرعت وب‌سایت نیز توجه شود که نقش مهمی در امتیاز آن دارد.

اصول سئو

البته مواردی نیز وجود دارد که باعث کاهش امتیاز وب‌سایت شده و مانع از جذب مخاطبان می‌شود. مثلاً استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی، اعتبار وب‌سایت را از نظر گوگل کاهش می‌دهد. مورد بعدی که مانع از رشد سایت می‌شود، استفاده بیش از حد از تبلیغات است که نه تنها سرعت سایت را کاهش می‌دهد بلکه مخاطبان را آزرده خاطر می‌کند. گوگل با استفاده از هوش مصنوعی به مدیریت رده‌بندی و نتایج جستجوی کاربران می‌پردازد؛ بنابراین امکان سوء استفاده از آن کاهش می‌یابد.

انواع شاخه های فعالیت تولید کنندگان محتوا

تولید کننده محتوای متنی

تولید محتوای متنی یکی از اصلی‌ترین و البته ساده‌ترین فعالیت‌های یک تولید کننده محتوا است. این نوع محتوا بسیار پرکاربرد بوده و برای هر وب‌سایتی، مورد نیاز است. در واقع این نوع محتوا باعث جذب مخاطبان شده و با جستجوی کاربران، امکان نشان دادن وب‌سایت را در موتورهای جستجوگر فراهم می‌کند. یک محتوای متنی مناسب باید از اصول سئو پیروی کرده باشد و از نظر کیفیت و جذابیت نیز برای مخاطبان خوشایند باشد.

تولید کننده محتوا نه تنها برای وب‌سایت‌ها، بلکه برای انواع شبکه‌های اجتماعی و خبرنامه‌ها و... تولید محتوای متنی می‌کند. بنابراین دارا بودن مهارت‌های نویسندگی، کار با نرم‌افزارهای کامپیوتری و آشنایی با زبان انگلیسی برای شاغلین در این حوزه مهم است. همچنین رعایت اصول سئو برای اینکه مخاطبان بیشتری را جذب وب‌سایت کند، ضروری است. انواع تولیدکنندگان محتوای متنی عبارتند از:

1) نویسنده وبلاگ

یک نویسنده وبلاگ می داند که چطور موضوعات پیچیده را ساده و قابل فهم کند. یک نویسنده وبلاگ عنوانی را اتنخاب می کند که بالاترین کلیک را داشته باشد. آنها با پرطرفدارترین ها در فضای وب همکاری و یا مصاحبه می کنند تا بتوانند محتوای قابل قبولی ارائه دهند. آنها به اصول سئو توجه کرده و محتوا را از لحاظ کلمات کلیدی  بررسی می کنند.

2) کپی رایتر

کپی رایتر درواقع یک سریع الانتقال است. او می تواند با کمک تفکر خلاق میان شمار زیادی از موضوعات و پروژه ها ارتباط برقرار کند و خواننده را از پیچیدگی ها رهایی میدهد. آنها به زبان شما و برندتان صحبت می کنند و شرح محصول را در وب سایت با استفاده از تجاربشان می نویسند.

تعریف کپی رایتر نویسنده ای است که به قصد بازاریابی موثرتر و فروش بیشتر محصول، اقدام به تولید محتوا می کند.

کپی رایترها انسان های کنجکاوی هستند پس داده ها و اطلاعات زیادی را گردآوری می کنند تا پیغام را به درستی منتقل کنند.

3) نویسنده روح! (Ghost writer)

این نویسندگان سفارش کار از دیگران می گیرند و مطالبی نوشته و مطلب به نام دیگران چاپ می شود. یعنی افرادی که مهارتی در نوشتن دارند به نام کسانی می نویسند که این مهارت را ندارند. روح نویسنده ها پر کننده خلاهایی مانند باور، مهارت و انگیزش در سازمان شما هستند. آنها برای شما کتاب های کاغذی یا الکترونیکی تولید می کنند که تیم شما در طول سال قادر به انجام این کار نیست. آنها به صورت عمقی از افراد سوالات حرفه ای می پرسند، اطلاعات جمع آوری می کنند تا بتوانند متنی درخور و قابل قبول ارائه دهند.

4) نویسنده رسانه ای

یک نویسنده رسانه ای بلندترین صدای یک برند است.آنها هر روز محتوا تولید کرده و در رسانه ها پخش می کنند.این کار با هدف ایجاد تعامل و گفتگو انجام می شود.نویسنده رسانه فقط کار تبلیغی انجام نمی دهد و یا اینکه هشتگ های هوشمندانه را ترویج دهد. بلکه آنها قابلیت های هر تغییری را بررسی می کنند و الگوریتم و پلتفرهایی را طراحی می کنند تا از موفقیت محتوا اطمینان حاصل کنند و بتوانند دنبال کنندگان را ترغیب نمایند.

نویسنده رسانه ای

5) داستان نویس (script writer)

داستان نویس ها در پروژه های ترکیبی نقش کلیدی را بازی می کنند.آنها به طور تخصصی داستان سرایی می کنند و برای این کار استراتژی تعریف می کنند. آنها تصویرسازی انجام می دهند و در این مورد تصمیم می گیرند که بهترین راه انتقال پیام با توجه به موضوع چگونه باشد بهتر است؟ متن صوتی، و یا ویدئویی برای جویندگان فیلم می سازند و در آنها در مورد محصول یا خدمات، ویژگی های محصول و مواردی از این دست صحبت می کنند. آنها برای داستان ویدئو، مصاحبه ترتیب می دهند و سولات ضروری و حرفه ای از مشتری ها می پرسند تا  برند تجاری موثر طراحی کنند.

6) نویسنده تبلیغ

آن‌ها می دانند با هر محتوایی که تولید می کنند چه میزان سود بدست می‌آید. آنها محتوایی برای اطلاع رسانی و ارتباط برقرارکردن می‌سازند. نویسندگان تبلیغی و ترفیعی پیامی می‌سازند که الهام بخش بوده و منجر به فروش شود.

تولید کننده محتوای تصویری

یکی از شاخه­‌های بسیار مهم در تولید محتوا، تولید محتوا به صورت تصویری است. تنوع تولید محتواهای تصویری بسیار زیاد است. تصویربرداری از محصولات و کالاها، اینفوگرافیک­‌ها، طراحی بنرهای تبلیغاتی و پست­‌های اینستاگرامی، زیرمجموعه تولید محتواهای تصویری محسوب می‌شوند. عکاسان، نمونه خوبی از تولیدکنندگان محتوا هستند. گرافیست­‌ها نیز با استفاده از خلاقیت خود می‌­توانند تصاویر بی­‌نظیری به عنوان یک تولید کننده محتوا خلق کنند. تولیدکننده محتوای تصویری با توجه به حیطه فعالیت خود، باید روان­شناسی رنگ­‌ها را بداند، در کار خود خلاقیت داشته باشد و با انواع نرم افزارهای ویرایش عکس آشنا باشد تا تصاویری با جذابیت بصری بالا برای محتوا ایجاد نموده و در جذب مخاطب، موفق شود.

تولید کننده محتوای ویدئویی

امروزه تولید محتوای ویدئویی مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. با توجه به پژوهش­‌های صورت گرفته، تمایل افراد به تماشای ویدئو نسبت به مطالعه و خواندن مقاله، بیشتر است. در سال­‌های اخیر، محتوای ویدئویی نسبت به سایر انواع محتواها، رشد بسیاری کرده است که علت آن، استقبال بالای مخاطبان از اینگونه محتواها است. با توجه به محبوبیت محتوای ویدئویی در شبکه­‌های اجتماعی اعم از اینستاگرام و یوتیوب، بسیاری از کسب و کارها به تولید محتوای ویدئویی حرفه­ای نیازمند هستند.

می­توان گفت که تولید محتوای ویدئویی دشوارتر از سایر شاخه‌­های تولید محتوا است؛ چرا که به مهارت­‌های دیگر نیز نیازمند است. کسانی که تولید کننده محتوا ویدئویی هستند، باید در زمینه­‌های متعدد شامل نورپردازی، تدوین، کادربندی و... مهارت داشته باشند.

تولید کننده محتوای صوتی

محتوای صوتی یکی دیگر از تولیدات محتوایی است که اولین و بارزترین ویژگی آن، صدا و صوت است. امروزه پادکست­ها، محبوبیت زیادی در بین مردم دارند و افراد بسیاری با استفاده از نرم­‌افزارهای متنوع، زمانی از روز را به شنیدن پادکست مشغول هستند. ویژگی دیگری که در تولید محتوای پادکست­‌ها بسیار مهم است، مهارت فن بیان تولید کننده محتوا است؛ به طوری که باید بیانی خوب و جذاب داشته باشید تا مخاطبان از شنیدن صدای شما لذت ببرند.

تولید محتوای صوتی

جمع بندی و نتیجه گیری

محتوا پیچیده است و انواع مختلفی دارد. به همین جهت برای ایجاد آن باید از تولیدکنندگان مختلفی استفاده کرد که هر کدام به نوعی می توانند به موفقیت یک برند کمک کنند. از سوی دیگر بسیاری از بازاریابان یا صاحبان کسب و کار با چالش کمبود زمان برای خلق محتوا مواجه هستند. همچنین یافتن افراد با استعداد در این زمینه با توجه به بودجه ای که در اختیار دارند کار را دشوارتر می کند. پس بهتر است قبل از هر اقدامی، زمانی را برای شناخت انواع تولید کنندگان محتوا و نویسندگان این حوزه اختصاص دهید. بدین ترتیب می‌توانید بهترین تصمیم را گرفته و از یک فرد متخصص بخواهید تولید محتوا را انجام دهد.

برای اینکه متوجه شوید به چه نوع محتوایی احتیاج دارید نیز بهتر است استراتژی تولید محتوا خود را بررسی کنید. از جهت دیگر، اگر خودتان می‌خواهید در کار تولید محتوا متخصص شوید باید همواره مطالعه کرده و تمرین نوشتن را به صورت روزانه و مرتب انجام دهید. ضمنا میتوانید با کسب مهارت‌های تولید کنندگان محتوا، وارد این حوزه کاری شوید.

miladforghankhah
نوشته شده توسط

ميلاد فرقان خواه

سلام اسم من میلاد و نام خانوادگیم فرقان خواه (Forghan Khah) هستش؛ متولد 25 اردیبهشت ماه سال 1365. خودم نه تنها با نام خانودگیم هیچ مشکلی ندارم؛ کلی هم باهاش حال می کنم! اما نمی دونم...

خدمات شهر محتوا
تولید محتوا
تولید محتوا

مفید و باکیفیت بودن کافی نیست. محتوا باید تعامل‌برانگیز باشه

آنالیز سئو
مشاوره سئو و دیسکاور

راهبری تیم سئو و محتوای سازمان شما توسط متخصصان باتجربه

تحقیق کلمات کلیدی سئو
تحقیق کلمات کلیدی

استخراج تمام کلمات کلیدی مرتبط به کسب‌وکار شما

خوشه‌بندی کلمات کلیدی
خوشه‌بندی کلمات کلیدی

دسته‌بندی معنایی کلمات کلیدی بر اساس مشابهت هدف جستجو