اصول تولید محتوا برای افزایش بازدید و ترافیک سایت

چه محتوایی تولید کنیم که در بمباران محتوایی، دیده شود؟

شهر محتوا>مجله محتوا>بازاریابی محتوایی
اصول تولید محتوا برای افزایش بازدید و ترافیک سایت
علی لواسانی|آخرین آپدیت: سه شنبه، ۱۴ دی ۱۴۰۰|مدت زمان مطالعه: 12 دقیقه

روزانه هزاران مقاله و محتواهای گوناگون نوشته می شود و در سایت های اینترنتی یا شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته میشود. ولی آیا همه آن ها از لحاظ استانداردهای ایجاد محتوا یکسان هستند؟ آیا تعداد مخاطبان آنها برابرند؟ مطمئنا جواب این سوال ها خیر است و یک محتوا بسته به اینکه چقدر مطالب درج شده در آن جذاب، معتبر و یا کاربردی باشد به همان نسبت مشتریان یا مخاطبانش متفاوت است. به همین دلیل در این مقاله سعی شده تا تکنیک هایی که می تواند محتوای شما را از لحاظ تأثیرگذاری و جذب مخاطب بهبود بخشد، ذکر شود. تولید محتوای با کیفیت بالا برای موفقیت در بازاریابی محتوایی بسیار مهم است.

طبق گفته محققان، بیش از نیمی از مؤثرترین بازاریاب های محتوا، اگر نگوییم هر روز، حداقل چند بار در هفته، انواع جدیدی از مطالب را برای مخاطبان خود قرار می دهند و 70٪ از ترافیک KISSmetric در درجه اول شامل محتوای معتبر صفحات برتر نتایج موتورهای جستجو می باشد. همیشه بهترین مطالب وقتی بدست می آیند که در قالب و بستر بازاریابی قرار بگیرند. مخاطبان هدف شما از تبلیغات مزاحم و پست های شبکه های بزرگ فروش خسته و بیزار هستند. آنها محتوایی اصیل می خواهند که با ارزش تر، غنی تر و روانتر باشد. مهم نیست که چه نوع محتوایی را انتخاب می کنید، اطلاعات باید قابل هضم و قابل فهم باشد، چه در قالب یک مقاله، یک پست وبلاگ یا محتوایی تصویری مانند یک اینفوگرافیک، یک فیلم، یک پادکست یا یک گزارش کوتاه.

مهم نیست که چه نوع مدل تجاری را انتخاب کرده اید، محتوای آنلاین، معتبر و مؤثر جایگاه خود را بدست خواهد آورد. با این حال، نحوه ارائه خدمات موتورهای جستجو و ارائه محتوای با کیفیت بالا به مخاطبان مورد نظر، نسبت به گذشته تفاوت معناداری دارد.

به عنوان مثال هر روزه بیش از 2 میلیون پست وبلاگ منتشر می شود، پس شما نیاز به راهی دارید که بتوانید محتوای خود را برجسته کنید.

اما سوالی که وجود دارد این است: "چگونه محتوا باکیفیت تولید کنیم که بتواند ترافیک زیادی جذب کند و پر بازدید باشد؟ "

امروز، ما جواب این سوال را به شما خواهیم گفت. ما قصد داریم 17 تکنیک را که می توانید برای بهبود کیفیت مطالب خود استفاده کنید، به شما نشان دهیم. پس با ما باشید...

1) یک عنوان جذاب بنویسید

یک عنوان جذاب

هدف یک عنوان جذاب این است که خوانندگان خود را مجبور به خواندن اولین جمله کند. اگر خواننده خود را با یک ذهنیت اولیه خوب جذب نکنید، آنها را از دست خواهید داد و صرف نظر از اینکه چقدر مطالبتان خوب باشد، هرچه زحمت کشیده اید هدر خواهد رفت.

دیوید اوگیلوی: " به طور متوسط، از هر پنج نفر، چهار نفر فقط عنوان ها را می خوانند و سراغ متن کامل مطلب نمی روند" 

عنوان های خوب چه ویژگی هایی دارند؟ 

  • منحصر بفرد: مخاطب مورد نظر شما ممکن است مقالاتی را شبیه به آنچه شما می نویسید بخواند. اگر عنوان شما منحصر به فرد نباشد، آنها فکر می کنند که بقیه مطلب هم عینا شبیه به همان باشد و از خواندن آن صرف نظر می کنند. شما باید اطمینان داشته باشید که هیچ کس دیگری از عناوین مقاله شما استفاده نمی کند.
  • خاص: عنوانی که می نویسید باید اطلاعات کافی برای خواننده شما ارائه دهد تا مخاطب احساس کند ارزشش را دارد تا وقت خود را صرف خواندن آن مطلب بنماید.
  • حس فوریت: این چیزی است که خواننده شما را وادار به خواندن مطلب میکند تا مبادا آن مطلب را از دست بدهد یا اینکه برای خواندن دیر شود.
  • مفید بودن: عنوان شما باید به گونه ای باشد که خواننده بعد از خواندن مقاله، احساس کند که چیزی را بدست آورده و خواندن آن برایش فایده ای داشته است.

طبق راهنمای CoSchedule برای نوشتن عناوین بهتر، می توانید عنوان خود را با رعایت این موارد بهبود بخشید:

  • استفاده از کلمات کلیدی محتوا در عنوان ها
  • ایجاد تعادل بین کلمات متداول، غیرمعمول، عاطفی
  • طول عنوان محتوا از 50 یا 60 کاراکتر تجاوز نکند
  • تعداد کلمات از 6 یا 7 کلمه تجاوز نکند
  • بازتاب احساسات مثبت

2) مطالب طولانی تر نسبت به مطالب کوتاه، راحت تر درک می شوند

شاید شنیده باشید که گوگل وبلاگ هایی را دوست دارد که دائماً به روز می شوند. اما بد نیست بدانید که پژوهشگران تحقیقاتی در مورد نتایج صفحه اول گوگل انجام دادند. آنها دریافتند که مقالات طولانی تر در گوگل رتبه بالاتری دارند.نمونه هایی از زندگی واقعی در محتوای خود مثال بزنید.

شما ممکن است مشتری یا خواننده ای داشته باشید که از توصیه شما بهره مند شده باشد. در مورد آنها بنویسید و بیان کنید چه نتایجی را بدست آورده اید. خوانندگان دوست دارند نمونه هایی از چگونگی دستیابی به نتایج مورد نظر خود را با استفاده از استراتژی های شما بخوانند. شما همیشه می توانید آنچه دیگران انجام داده اند نقل کنید، اگرچه تجربه شخصی شما اولویت بیشتری دارد.

3) در محتوای خود از مقدمه استفاده کنید

مقدمه دومین عنصر مهم در محتوای شما پس از عنوان است. هدف از مقدمه این است که خواننده وادار به مطالعه شود. من مقاله هایی با مقدمه های طولانی دیده ام که حوصله خوانده را سر برده و او را خسته می کند. این چیزی نیست که شما می خواهید.

چگونه می توانید مقدمه ای بنویسید که باعث ترغیب مخاطب شما به خواندن گردد؟

  • جمله اول خود را کوتاه بنویسید.
  • مقدمه را زیاد طولانی ننویسید.
  • مقاله خود را فقط با یک یا دو جمله معرفی کنید.
  • سعی کنید روی مشکلاتی که ممکن است خواننده با آن درگیر شده باشد انگشت بگذارید.
  • داستان سرایی کنید.

4) پرسونای مخاطبان محتوا (Persona) را بشناسید

پرسونای مخاطبان محتوا

اگر مطلب شما تمام مخاطبان را هدف قرار دهد شاید جذابیت چندانی نداشته باشد ولی اگر برای یک طیف خاص از مخاطبان مطلبی بنویسید قاعدتا شما بیشتر آن مخاطبان را جذب خواهید نمود. به همین خاطر لازم است که شخصیت مخاطبان خود را بیشتر بشناسید.

5) موضوعات محتوا را اولویت بندی کنید (Prioritize Shareability)

اولویت بندی موضوعات محتوا

پس از تعیین شخصیت مخاطبان خود، قدم بعدی انتخاب موضوع است. و اینجاست که بیشتر ما مشکل داریم. ما مطالبی را می نویسیم که خوانندگان ما به آن اهمیتی نمی دهند و در پایان، این فقط اتلاف وقت است. پس برای موضوعاتی که میخواهیم محتوا تولید کنیم باید اولویت بندی داشته باشیم و ابتدا مهمترین مطالب را به خواننده نشان دهیم. زیرا با جذب شدن مخاطب مطالب کم اهمیت تر نیز خوانده خواهد شد.

6) محتوای با طول عمر بالا تولید کنید

اصولا دو راه وجود دارد: یکی اینکه در مورد مسائل و رویدادهای روز مطلب تولید کنید (محتوای رویداد محور) و روش دوم این است که محتوایی تولید کنید که هر زمانی که خوانده شود تازه و موثر باشد. عیب محتوای رویداد محور این است که بعد از گذشت مدت زمانی از آن رویداد به سرعت خوانندگانش را از دست خواهد داد. پس اگر به دنبال رویدادها نیستید محتوایی تولید کنید که حتی سالها بعد نیز مخاطب خودش را راضی کند.

7) محتوای خود را بروز نگه دارید و آن را ارتقاء بخشید

ارتقا و بروز رسانی محتوا بهترین گزینه برای تشویق و نگه داشتن خواننده و یا بازدیدکننده می باشد. اگر مخاطب بداند که مطالب شما دائما بروز میشود سعی میکند همیشه به وبلاگ یا وبسایت شما سر بزند و این خود ترافیک سایت شما را بالا خواهد برد.

چگونه می توانید محتوای خودتان را ارتقاء دهید؟

  • محتوای خود را پویا و تعاملی بسازید
  • لیستی از همه تغییراتی که از ابتدا درمحتوای خود ایجاد کرده اید تهیه کنید
  • از الگوهای استاندارد و تجربه شده پیروی کنید

8) خوانایی محتوا را فراموش نکنید (Readability)

خوانایی محتوا

شاید بیشتر مخاطبان شما تحصیلات دانشگاهی نداشته باشند و خواندن متنون تخصصی برایشان دشوار باشد. پس محتوا باید قابل خواندن و قابل فهمیدن باشد. این یعنی اینکه:

  • از اصطلاحات فنی اجتناب کنید و از کلمات ساده برای نشان دادن مطلب خود استفاده کنید.
  • جملات خود را کوتاه نگه دارید. (حداکثر 18 کلمه در هر جمله)
  • از پاراگراف های بزرگ خودداری کنید. محتوای خود را به قطعات قابل هضم تقسیم کنید.
  • از لیست های گلوله یا لیست های شماره دار استفاده کنید.
  • برای نشان دادن نکات خود از تصاویر استفاده کنید.

تجربه کاربر وقتی شروع می شود که محتوای شما قابل خواندن و خوانا باشد.

9) در محتوای خود از آمار و اطلاعات استفاده کنید

استفاده از داده ها و آمار دو مزیت اساسی دارد: شما را یک متخصص نشان می دهد و خوانایی مطالب شما را با استفاده از نمودارها و سایر ابزارهای آماری بهبود می بخشد.

تهیه آمار شاید کار دشواری باشد به همین دلیل می توانید از اطلاعاتی که توسط دیگران جمع آوری شده است استفاده کنید.

10) از عناصر گرافیکی و چند رسانه ای استفاده کنید

یک تحقیق روی 100 وبلاگ برتر نشان داد که برای هر 350 کلمه حداقل یک تصویر وجود دارد. این بدان معناست که اگر محتوای شما 3500 کلمه باشد، شما باید حداقل 10 تصویر داشته باشید.

برای جمع آوری تصاویری که ممکن است به محتوای شما مربوط باشد، می توانید از سایت های زیر استفاده کنید:

11) از لینک های خروجی در محتوای خود استفاده کنید  (Outbound Links)

لینک های خروجی

گاهی لازم است خواننده برای کسب اطلاعات بیشتر به یک سایت دیگر مراجعه کند و در این مواقع استفاده از یک پیوند بهترین کار است.

12) گرامر و نگارش محتوای خود را بهبود دهید (Grammar)

اهمیت بالای گرامر و نگارش محتوا

یک محتوای خوب باید عاری از هر گونه اشتباه نگارشی یا دستور زبان باشد. برای این منظور می توانید از نرم افزار های نگارشی برای اسکن و پیدا کردن خطاهای محتوای خود استفاده کنید. همچنین واژگان شما باید بسیار قوی باشند. شما باید با مترادف ها یا معادل کلمات مختلفی که در محتوای خود استفاده می کنید، محتوای جذابتری بسازید. شما می توانید با استفاده از ابزارهای مختلف آنلاین، از خطای هجی و گرامری خود جلوگیری کنید.

13) برای مشکلات راه حل ارائه دهید

ارائه راه حل برای مشکلات و مسائلی که کاربران و مخاطبانتان مطرح می کنند باعث می شود که محتوای شما یک محتوای عملی و کاربردی باشد.

14) محتوای خود را قابل جستجو کنید

محتوای قابل جستجو

می توانید از نکات زیر برای قابل جستجو شدن مطالب خود استفاده کنید:

  • محتوای خود را به بخش های مختلف تقسیم کنید.

  • نقل قول ها به صورت تو رفته استفاده کنید.
  •  از لیست های گلوله ای استفاده کنید.
  • مثال ها و جزئیات را در یک کادر جداسازی کنید.
  • از پاراگراف های کوتاه استفاده کنید.

15) با احساس بنویسید

یک پیام مثبت در محتوای خود داشته باشید و یک محتوای با احساس تولید کنید همچنین از مطالب مفید استفاده کنید.

16) نقل قول ها را در محتوا به اشتراک بگذارید (Offer Shareable Quotes)

نقل قول ها را در محتوا به اشتراک بگذارید

در محتوای خود از نقل قول های افراد استفاده کنید و ابزارهایی برای اشتراک گذاری آن ها فراهم نمایید.

17) هرگز خواننده خود را فراموش نکنید

محتوای شما باید روی خوانندگان شما متمرکز شود، نه خود شما. مگر اینکه از خود یا شرکتی به عنوان نمونه استفاده کنید، وگرنه نباید در مورد خود صحبت کنید.

نویسنده کسی است که باید همه چیز را بداند، و برای همین، شما باید همیشه در حالت تحقیق باشید. این باعث می شود پایگاه دانش و اطلاعات شما تقویت شود. شما قادر خواهید بود همه چیز را بنویسید. با موضوعات مورد علاقه خود مانند فناوری، اتومبیل، سیاست، نوآوری یا هر چیز دیگری شروع کنید، فقط مطالعه و تحقیق بیشتر در آن زمینه را فراموش نکنید.

نوشتن مطالب خاص برای وب سایت یک هنر و یک حرفه محسوب می شود. این نوع نوشتن به مهارت های نوشتاری و زبانی خوبی نیاز دارد. محتوا باید اصیل، معتبر و دارای جذابیت باشد تا بتواند مخاطبان بیشتری جذب کرده و سبب افزایش ترافیک سایت شود. محتوا باید آموزنده باشد که به دانش خواننده بیافزاید که این امر تمرین و دانش عمیقی را می طلبد که فقط با تجربه می توان آن را بدست آورد. نوشتن مطالب مانند هر شکل دیگری از نوشتن نیاز به دانش عمیق و مهارت بسیار خوبی دارد. برای اینکه یک مقاله موفق باشد، محتوا باید اصیل، معتبر و ارزشمند باشد.

شهر محتوا
نوشته شده توسط

علی لواسانی

خدمات شهر محتوا
تولید محتوا
تولید محتوا

مفید و باکیفیت بودن کافی نیست. محتوا باید تعامل‌برانگیز باشه

آنالیز سئو
مشاوره سئو و دیسکاور

راهبری تیم سئو و محتوای سازمان شما توسط متخصصان باتجربه

تحقیق کلمات کلیدی سئو
تحقیق کلمات کلیدی

استخراج تمام کلمات کلیدی مرتبط به کسب‌وکار شما

خوشه‌بندی کلمات کلیدی
خوشه‌بندی کلمات کلیدی

دسته‌بندی معنایی کلمات کلیدی بر اساس مشابهت هدف جستجو